Consorci Administració Oberta de Catalunya

Cerca

Condicions d’ús

Ús del Cercador

A través del Cercador es facilita l’accés a la informació publicada a Internet sobre els serveis que les administracions públiques ofereixen als ciutadans, entitats i empreses catalanes.

Què s'hi pot trobar?

El Cercador indexa periòdicament els continguts publicats pels webs de les administracions públiques. En concret, s’indexen els web de:

Quines són les condicions d'accés?

El Cercador no aplica cap restricció. No obstant això, és possible que alguns dels continguts d’altres webs als quals s’arribi mitjançant l’ús del Cercador, només puguin ser accessibles mitjançant la identificació corresponent (p.ex. un usuari i contrasenya o una signatura electrònica).

Com es presenten els resultats?

Quan es fa una cerca al Cercador, els resultats es presenten en forma d’enllaç ordenats per ordre d’importància segons els criteris d’establiment de prioritats definits.

Inicialment es mostraran 20 resultats (es podrà modificar aquesta quantitat a la pàgina de "cerca avançada").

A la columna esquerra de la pàgina es podrà afinar el resultat de la cerca efectuada mitjançant la selecció de la tipologia del resultat o la selecció d’un àmbit municipal (vegeu-ne més informació a l’apartat Utilitats).

Quins són els criteris d’establiment de prioritats?

El Cercador ha desenvolupat uns criteris d’establiment de prioritats dels resultats que són els que defineixen la importància de cada contingut indexat. Aquests criteris són els següents:

Aquests criteris determinaran la importància de cadascun dels continguts indexats i l’ordre en què seran presentats els resultats d’una cerca.

Política de galetes o cuquis ('cookies')

El Cercador utilitza galetes o cuquis ('cookies') només en aquells apartats que impliquen una personalització dels criteris de cerca. Per exemple, en la personalització de l’àmbit municipal que s’aplicarà mitjançant l’activació de la casella 'Recorda'l' de l’apartat 'Àmbit municipal'.

Política de responsabilitat

El Cercador no es fa responsable dels danys, errors o inexactituds que es puguin derivar del mal funcionament de l’eina de cerca ni de qualsevol dany o perjudici, directe o indirecte, que es pugui derivar de la no disponibilitat, interrupció i no continuïtat del seu funcionament ni dels continguts o serveis als quals facilita l’accés.

Pàgina d'inici | Sobre el Cercador | Contacta

© 2012 Consorci Administració Oberta Electrònica de Catalunya (AOC)

Impulsat per AOC: Administració Oberta de Catalunya